Wintersport Kusadasi vakantie lastminute hotels

Kusadasi vacantie turkije

Kusadasi is een van de meest populaire vakantieoorden van Turkije, gelegen op 90 km ten zuiden van Izmir in de Egeïsche regio en dicht bij de beroemde antieke stad Efeze. Kusadasi is een bekende toeristische bestemming en voor haar gouden zandstranden en voor de zonnige dagen en sjabloon. De stad beschikt ook over een van de grootste en moderne jachthavens in Turkije, met een capaciteit voor 600 boten.

Rond de stad zijn er nog steeds van de Ottomaanse en Turkse moskeeën, zoals de "The Fortress moskee 'dat was de meest indrukwekkende moskee van de stad waar mogelijk is fijn werken in hout waarderen. De "Hanim Moskee" is een ander goed voorbeeld van het beste werk van de Ottomaanse architectuur. Ook in het zuiden van de stad zijn er vele historische steden te bezoeken zoals de Efeze, Tempel van Artemis, godin Artemis, Huis van de maagd Maria, Seven Sleepers, Didyma, Priene, Miletos.

Dank aan de toeristische ontwikkeling, de stad groeide aanzienlijk en vandaag heeft vele faciliteiten voor de bezoekers en een geweldige omgeving om de vakantie te genieten. Rond de stad mogelijk is om veel hotels, restaurants, winkels te vinden, ook telt met een toenemende en levendig nachtleven.

Kadinlar Denizi strand is de meest bekende in de stad en bevindt zich op 3 kilometer ten zuiden van de stad, maar het is erg druk in het hoogseizoen, is ook de Pamucak strand op 15 km ten noorden van de stad op de weg naar Selcuk.