Camp belek paradijs


Hoewel Belek staat bijna voor de deur van de oude steden Perge en Aspendos, is het in feite een ongerepte doel gebouwd resort, opgericht in de late jaren 1980 met het oog op de golf en luxe markt voor diervoeders behoeften van de binnenlandse en binnenlandse toeristen. U kunt hier een aantal goedkopere pensioenen en kleine hotels in het binnenland en in het Kadriye dorp in de buurt. Maar de meerderheid van het resort bestaat uit uiterst stijlvolle 4-5 * luxe hotels. De meeste van hen zijn all inclusive die geen ruimte voor de ontwikkeling van een lokale infrastructuur bladeren. Toeristen komen hier om te relaxen en spelen in luxe; ervaren van de lokale cultuur is in de zeer vaststelling van de prioritaire lijsten.

Belek regio heeft 32 vier of vijf-sterren hotels en eerste klas vakantiedorpen en 5 golfbanen. Alle voorzieningen die zijn aangewezen eerste klasse bieden een ideale sfeer voor gezinnen en nauwgezet vele mogelijkheden en diensten die gericht zijn op aangename hun gasten te bieden. Alle faciliteiten bieden verlichte tennisbanen, binnen-en buitenzwembaden, volledig uitgeruste gezondheid en fitness centra, speeltuinen en veel meer mogelijkheden.

Golfbanen in Belek, terwijl schaven de cursus, de Turkse architecs bijzondere aandacht schenken aan de wensen en verwachtingen van Europen golfspelers. De perfecte heldere zicht van de golfbanen presenteren een prachtig panorama en het landschap van de buurt, terwijl die de golf spelers met terrifie golf plezier en nog steeds strijd. Er zijn dagelijks of zelfs elk uur tours van alle hotels en pensions en vakantiewoningen in de buurt van de golf veld. U kunt een spel van deze reizen en clubs.

De regio is zeer rijk aan flora en fauna, omdat het een combinatie van diverse habitats met verschillende kenmerken, zoals de rivier, bos, beek, agrarische gebieden, aquatische habitats en zelfs duinen. Terwijl 5 * toerisme inrichtingen, zomerhuizen en prieeltjes bezetten een groot deel van het strand, er is geen bouw in een deel. Grootste deel van de regio is onder bescherming, zoals de "First Degree Natuurlijke Site" en "Belek Speciaal Beschermd Gebied".