Vakantie Kekova


Genesteld in de wateren van de Middellandse Zee, net voor de kust van Demre is de hemelse plaats genaamd Kekova. Het is eigenlijk een eiland of eerder een groep van kleine vissen bevolkte eilanden puntjes op de Middellandse Zee. Kekova is beroemd om haar onder water ruïnes. Het is een fascinerende plek waar geschiedenis en natuur combineren om u het meeste uit deze wereld te ervaren.

Een bezoek aan Kekova terug brengt de romantiek van het verleden tegen een achtergrond van de zee. Het ongerepte landschap, de magische onder water ruïnes, de warme mediterrane zon en al het avontuur dat verder gaat met het geeft je de meest memorabele vakantie ooit. U kunt niet geven dit paradijs op aarde een missen!

Een reis van Kas met glazen bodem boten langs de kust van Kekova is de meest geweldige ervaring. De schipper zal wijzen kleine dorpjes, een grot, of de overblijfselen van de verzonken stad. De aanblik van de ruïnes onder uw boot kunt u denken aan een vergeten tijdperk, een verloren stad, trappen leiden naar nergens waardoor u een vreemd onbeschrijfelijk gevoel. Het is noodzakelijk dat u een goede en ervaren gids met u te krijgen weten over alle kleine details van het gebied.

Om de ruïnes verkennen beter, kan je proberen zwemmen of snorkelen! U kunt borstel verleden resten van muren en gebouwen, fragmenten van de Byzantijnse en Romeinse friezen, onder water fonteinen en muren en mozaïek meer dan 2000 jaar oud. U moet echter oppassen niet te halen geen oude zoek overblijfsel uit de zee als dat is tegen de wet. Huid duiken in de buurt van de ruines is eveneens verboden.

Als u niet beperkt door de tijd, zou een drive van Kekova weg de moeite waard. Het landschap is spectaculair en de archeologie is interessant om een eerste keer bezoeker.