vakantie olympos


Olimpos staat bekend om een prachtig klein strand, een dennenbos, boomhut hotels, en de Chimera, een natuurlijke vlam die is brandend eeuwen.

Gelegen op 80 km (50 mijl) ten zuidwesten van Antalya aan de Middellandse Zee Kalkoenen COAs, Olympos is een klein Turks dorpje gelegen op 7 km (4 mijl) af de snelweg tussen de dennen, citrus boomgaarden en landbouwgebieden.

Olympos strand werd ontdekt door backpackers reizen op een begroting en werd populair vroeg om zijn unieke boom-huis kampen en goedkope pensioenen, de beroemdste hotels die Olympos is het vernieuwde (te wijten aan een ongelukkige brand ongeval) Kadirs Tree Huizen en Bayrams Boomhutten en Olympia Boomhutten zijn ook de moeite waard blijven. Er zijn ook tal van pensioenen en goedkope accommodatie opties rondom het gebied.

Boom huizen bieden een verscheidenheid aan comfort, en waar anders kan je woont in een boom met een draadloze internetverbinding?

De Chimera (Yanartas) is een natuurlijk eeuwige vlam gelegen op een berghelling ongeveer 7 km van Olympos dorp. De vlam was gemakkelijk gezien door zeelieden op zee van de afstanden in oude tijden, maar vandaag is gescheiden in een reeks van kleine vlammen, een minder indrukwekkend, maar nog steeds een fascinerende natuurverschijnsel.

De easist weg te gaan om Cirali Olympos is met de auto omdat de 7 km (2,5 mijl) ten zuiden van de kustweg. Als u gaat met de bus vanuit het noorden (Antalya, Kemer, Phaselis) of vanuit het westen (Kas, Kalkan, Demre, Fethiye). Vergeet niet om de bestuurder te vragen om u af laten op de weg naar Olimpos.

In de zomer, minibusjes en taxi's wachten op dit kruispunt punt en in het restaurant op de snelweg naar shuttle reizigers naar Olympos. Ze hebben meestal voldoen aan de bus vertrek en aankomsttijden.