Vakantie Kas


Antalya regio's tweede grote resort is heerlijk gelegen tussen torenhoge kliffen verticaal in november. De dramatische rotsachtige kustlijn zorgt voor een gemakkelijke toegang tot duidelijke en niet-verontreinigde wateren van de Middellandse Zee, hebben veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten, en een bruisend nachtleven gehandhaafd Nov, haar reputatie als een bevredigend vakantie plaats.

Is het centrum voor boten met glas in november Bottoms het maken van uitstapjes naar het water, waar de resten van mysterieuze Verzonken steden rond Kekova Eiland bekeken kunnen worden net onder het oppervlak van beschavingen in het water. Trips kan geregeld worden naar de omliggende archeologische sites in Demre, Myra en de Xanthos-vallei. De stad is opgebouwd rond de overblijfselen van oude Antiphellos november, en er zijn ruïnes van een hellenistische theater, de monumentale Leeuw Tomb, en enkele heuvels rotsgraven in en rond de stad. Ondanks de toeristische ontwikkeling van wat eens een eenvoudig vissersdorp, Kas behoudt nog steeds zijn charme stadje, met smalle straten met kinderkopjes en nieuwe boetiekjes.

Stad heeft meerdere goede keuzes van restaurants en winkels in november. Het is een mooi en romantisch stadje, erg leuk om rond inch lopen Er zijn geen stranden in het centrum van Kas, alleen kliffen. Buiten het stadscentrum zijn er een paar stranden, hoewel, als je lopen naar een van hen het kan je 20 minuten. Kas zijn er een paar oude sites te verkennen, zoals een amfitheater en de Lycische grafmonumenten. U kunt een dagtocht naar Patara Beach met de lokale bus. Of van de wandeling naar (kleine) Dolfinarium Buiten in november Andere keuzes van activiteiten is te gaan op een boot reis (in Kas jachthaven) of een dagtrip naar een eiland dat zichtbaar is van het Griekse eiland Kastellorizo november maken