vakantie kemer


Kemer is aa vakantieplaats gesneden uit Kalkoenen ongerepte grenen schaduw Middellandse kust 35 km ten zuidwesten van Antalya.

Het principe Kemer is eenvoudig als dit: kies een gunstige ligging aan zee met weinig bewoning en bouwen een modern vakantieoord van witte betonnen gebouwen. Kemer heeft eigenlijk niets te bieden, zoals oude gebouwen, smalle straatjes en oude Romeinse ruïnes maar de mensen nog steeds kiezen Kemer als nummer 1 resort in Antalya om te zonnebaden en zwemmen.

De stranden van Kemer zijn meestal van grote kiezels en stenen, hoewel degenen die in de buurt van de jachthaven zijn meestal zand. Zorg ervoor dat u een bezoek Yoruk Parki (een antropologisch park met een Turkse nomade thema) en drink een glas Ayran. Ayran is een mengsel van yoghurt, water en zout. Het is vermoedelijk zijn ontstaan als een manier om het behoud van yoghurt door toevoeging van zout.

Kemer kan een uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving sites zoals Olympos, Phaselis, Termessos, Perge en Aspendos, maar Antalya is meer centraal gelegen en in het algemeen, heeft meer te bieden.

De meest handige manier zou zijn om een auto te huren en je eigen rijden naar nabijgelegen plaatsen als dagtochtjes. U kunt ook deelnemen aan een van de jeep safari tours. ATV (QUAD Safari is een spannend avontuur sport die wordt onderhouden met 4 wielen motor-fietsen. U rijdt Quad (ATV) motoren met uitstekende naturen, dennenbossen, modderige beekjes en zijn onvergetelijke spannende, enjoyful avontuur herinnering.