vakantie patara


De Patara Beach, die ligt 75 km ten zuiden van Fethiye, is zeker de beste van de Turkse stranden. Het is een afgelegen strand, ideaal voor de eenzaamheid van asielzoekers en degenen die willen ontsnappen aan de drukte van het moderne stadsleven. Het strand zal dit zo blijven voor de nabijheid van de Patara archeologisch ruïne legt beperkingen op aan de bouw van gebouwen, die op hun beurt zouden inbreuken van de stedelijke beschaving op afstand te houden. Patara is 14,2 km lang van kindvriendelijke strand alleen gesteund door oude ruïnes en swooping duinen - met geen gebouwen zichtbaar slaan een klein cafe aan de ene kant. Ligstoelen en parasols te huur. Geen watersport of camping. Het gebied is goedkoop en er is een selectie van low-key huisvesting in het nabijgelegen stad Patara, met strand commuters vervoer of een vrij lange wandeling. Deze strook zand, heeft een andere aanspraak op roem als de geboorteplaats van de kerstman, Myra.

U kunt verblijven in de low-end hotels en herbergen in het dorp Patara, ligt 3.5 km ten zuiden van de kustweg. Deze hotels kosten zo laag als US $ 25 of soms zelfs minder voor een tweepersoons kamer. Het is echter accommodatie niet overvloedig en je moet vragen voor de landing hier. Het strand is vrij kaal als het gaat om groen of struiken en u moet komen bereid te krijgen gebruind op een dag in de Patara Beach.

Dus, als je verlangen om te oefenen beetje soul-searching, terwijl loungen op het zachte zand, met het geluid van de golven op de kust, en niet een ziel in zicht, dan Patara Beach is de plaats om het hoofd.