Kemer en Beldibi vakantie lastminute hotels

Het vakantieparadijs van Kemer en Beldibi, grenst aan het oude landschap van Lycië in het westen en naar de stad van Antalya vakantie in het oosten, omgeven door steile, tot maximaal 3.000 meter hoge bergen van de Taurus, die het toeristische gebied van haar onnavolgbare charme geeft. De lange zandstranden worden gesloten door het opleggen van stenen voet van de bergen die vorm weer klein, verlaten baaien, die alleen kan worden avontuurlijk klimmen of behendig manoeuvreren om een zeilboot te bereiken. Een droom van een felle zon, turquoise zee en de natuurlijke natuurschoon, gekruid met een vleugje van de oude cultuur, biedt u een pakket naar de zuidelijke kust van Turkije!
Activiteiten
Baden is zeer belangrijk en voor goede reden. De stranden van Kemer en Beldibi behoren tot de mooiste en langste in Turkije, en de waterkwaliteit wordt beschouwd als de beste in het hele Middellandse Zeegebied. Daarom biedt vele activiteiten in de koele wateren aan u in uw vakantie hier: In het rustige dorpjes vindt u tal van duikscholen, die je mee op excursies met kleine zeilboten naar de mooiste duikstekken in Turkije. Windsurfen en waterskiën worden aangeboden evenals gedurfde kano en rafting tochten in de nabijgelegen Körprülü Canyon. Het consequent luxe hotels langs de kust hebben meestal hun eigen volleybal-en tennisbanen, een uitgebreide wellness-programma en een eigen zwembad voor water-aerobics en aerobics. Een waterpark brengt veel actie voor de jongere gasten en 's avonds een wandeling langs de promenade naar de jachthaven in Kemer kan worden verfraaid door een rondje minigolf. Vanaf het strand in Beldibi van kleine wandelingen in het prachtige, schaduwrijke dennenbossen op de hellingen van de Taurus kan worden gemaakt waarin de ene of de andere ontdekking is de spannende verre verleden van Turkije.
Attracties
Een paar kilometer ten zuiden van Kemer, in het Olympos Nationaal Park, het land begint te Lycië. In de dichte bossen van het park is ook het zelfde oude stad die blijft als stenen getuigen van het verleden tussen de bomen te wachten voor je haar verhaal te vertellen aan toeristen. De oude haven van Olympos is ook een van de mooiste zwembaden in de regio. Slechts ongeveer een half uur bus brengt u naar Antalya, het centrum van de zuidkust van Turkije. Met zijn schilderachtige Ottomaanse oude stad, een uitgebreide selectie van boetieks en winkels en een zeer gevarieerd nachtleven Antalya is enige charme, zeker een bezoek waard in de turbulente en drukke stad. In het achterland van de regio kunt u de best bewaard gebleven amfitheaters in de ruïnes van de antieke stad Aspendos, dat is de steile klim van wandelen, fietsen of een motorfiets al de moeite waard. Het panorama van deze schikking op een klein plateau temidden van de bizarre en prachtige landschap van het Taurus gebergte is overweldigend.
Klimaat
Weersomstandigheden aan de zuidkust van Turkije wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat. In de omgeving van Kemer en Beldibi blijft in de winter met een minimum van 10 graden relatief milde en soms regenachtig, maar als de zon schijnt, kan het behoorlijk warm, zelfs bij dat seizoen. De lente en herfst zijn meestal aangenaam en ideaal om te zwemmen, terwijl voor de maanden juli en augustus verduren, vrijwel uitsluitend in het koele water van de zee of zwembad.
Tipping
In de restaurants en lokantas van de dorpen moet, geef je in ieder geval 5-10% tip voor een goede service en iets meer. Ook de jongens hotel en taxichauffeurs altijd een beetje extra.
Betaling
Na de valuta hervorming van 2005, krijgen we nu voor een dollar ongeveer 1,59 Nieuwe Turkse Lira. Op het gebied van Beldibi Kemer en is het geld wisselen bij banken, hotels en wisselkantoren niet een probleem op de machines en 24 uur per dag. Creditcards worden geaccepteerd in hotels en restaurants aangesloten, in het winkelgebied bazaars en kleine lokantas je hebt geld.
Reizen
De winter biedt voor degenen die willen bezoeken voor een pakket van attracties en de natuurlijke schoonheid van de omgeving, op de juiste tijd te gaan. Lente en herfst zijn ideaal voor vakantie-activiteiten van alle soorten, en zelfs dan is de temperatuur van het water zijn meestal erg aangenaam. De zomer is ideaal voor zonaanbidders en zwemmers, voor actieve vakanties, kan hij erg bezwete zijn.
Verkeer
De over het algemeen goed ontwikkeld vervoersnetwerk van Turkije loopt ook langs de zuidkust en een onbeperkte garantie om u in uw pakketreis volledige mobiliteit. Run langs de kustweg Lycia Dolmusse in zowel transport en air-conditioning coaches, kunt u brengen naar alle hoeken van Turkije en tegen onklopbare prijzen.
Reizen Tip & Kemer Beldibi