TURKIJE populaire plaatsen voor travellig en het zien


De poort van Europa naar Azië, badend in zonneschijn toch nog gehuld in Oost-excoticism. Turkije heeft veel te bieden, of als een reiziger die door of voor diegenen die een meer permanente ontsnapping uit de sleur van thuis.

Omringd door 4 zee, de Zwarte Zee, Zee van Marmara, Egeïsche Zee en de Middellandse Zee, Turkije is gezegend met een klimaat waarin de kusten van Zuid-West & bogen op schitterende zomers met zachte winters garandeert. Betoverende in de rijkdom van de natuurlijke wonderen en als die uit oude tijden, skigebieden aanraking komen met groene bergstreken, meer dan 5000 mijl van de kust bieden contrast met de maan en stapte landschappen van het interieur.

Een land van extreme contrasten Turkije de grenzen van Bulgarije naar het noordwesten en voldoet aan het oosten in de vorm van de voormalige Sovjet-republieken Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Syrië, Irak en Iran. Formeel de weg van de Zijderoute van en naar China, Hier oost echt meets West in deze vergadering van continenten en culturen.

Gedurende het turbulente en complexe geschiedenis, Turkije was de thuisbasis van enkele van de grootste beschavingen uit de oudheid. Daarom reis door Turkije is een stap terug in de tijd waar u ook bent of waar u ook gaat. Of het nu gaat in de voetsporen van de sultans in het Topkapi Paleis, de reis door het maanlandschap van Cappadocië, waar ondergrondse en grotwoningen zijn gebruikt sinds 4000 voor Christus, om een wandeling langs de versleten marmeren straten van Bijbelse Efeze of genieten van de sombere sfeer de killi? ng gebied van Gallipoli. Rond elke hoek is het bewijs van vervlogen tijden en een prachtig verleden.

Moderne Turkije werd gesticht door de 'Vader' van Turkije in de vorm van Mustafa Kemal ATATÜRK die ertoe leiden dat de strijd voor onafhankelijkheid in de f?? Rst decennia van de 20e eeuw. Toonaangevende de Turken uit de resten van de gevallen Ottomaanse Rijk in de moderne land nu is.

Niemand kan nalaten op te merken dat wat echt uniek maakt Turkije is de ban van het volk, inately gastvrij en vol charme, niemand verlaat dit land zonder bijzondere herinneringen aan de warmte en vriendelijkheid die door het land van mannen en vrouwen.