Istanbul Turkije

istanbul
stanbul bezienswaardigheden istanbul informatie istanbul weer istanbul kaart
istanbul ticket stedentrip istanbul istanbul airport turkije

Istanbul is nog steeds de grootste stad van Turkije en zeker de culturele hoofdstad, Istanbul staat gebiedend aan de oevers van de Bosporus. Formeel de hoofdstad van de Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk, de stad van vandaag blijft de erfenis van het verleden, de remnenets van haar, die zich vermengen vandaag naast de drukte van het moderne leven.

Er is nooit genoeg tijd om alle wonderen van Istanbul met dergelijke bezienswaardigheden als het Topkapi Paleis dat dateert uit de 15e eeuw, de aanwezigheid van de sultans, die regeerde van zodra er kan nog steeds worden vandaag voelbaar. Keizerlijk Sultan Ahmet Moskee vertrouwelijk bekend als de Blauwe Moskee, met zijn 6 torenhoge minaretten is een van Turkije's meest bezochte sites en onvergetelijk. De Suleymaniye Moskee ligt aan de oevers van de Gouden Hoorn wordt beschouwd als een van de mooiste van alle keizerlijke moskeeën. Met musea te veel om op te noemen Istanbul is een stad waar de cultuur gier nooit honger! Voor het koopje van de jager de Grand Bazaar is een must om specerijen van textiel, leer om goud, om de balans op u zal f?? Nd is allemaal aanwezig keramiek live! Istanbul biedt een eindeloze keuze aan restaurants van achter straatcafes enkele van de beste restaurants van Turkije. Nightlife wemelt van de traditionele live muziek door naar soph? Sticated nachtclubs.

Als de zon ondergaat aan de westelijke oever van de Bosporus getuige van de lichten 's avonds dansen in het water gieten een gouden reflectie over de prachtige architectuur die lijnen de waterkant, alleen dan kan je echt waarom kolonisten eeuwen geleden begrijpen door middel van de huidige dag kiezen om bu ? ld op deze opmerkelijke site.

Istanbul is een van 's werelds meest magische stad waar alles mogelijk is en mag niet worden gemist !!!!!!