goedkope vluchten Antalya Turkije

Calkaya de luchthaven van Antalya is ongeveer 10 km ten oosten van het centrum. De vlucht uit Duitsland is op een non-stop vlucht rond de 3 tot 3,5 uur. Het luchtverkeer is sterk seizoenspatroon. In het hoogseizoen Antalya is rechtstreeks aangeboden vanaf alle Duitse luchthavens en vele regionale luchthavens. In laag seizoen, maar er zijn nog verbindingen va de grote luchthavens van Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, München en Stuttgart.
Over de D400 snelweg, is de luchthaven van Antalya goed verbonden met wegen. Andere toeristische bestemmingen aan de Turkse Rivièra, zoals Alanya, Side, Kemer en dus goed te bereiken. De luchthaven heeft drie terminals, een nationale en twee International.

2007 meer dan 17 miljoen passagiers gebruik gemaakt van deze luchthaven.
Het ontstaan van de drie terminals op Antalya Airport weerspiegelt ook de toename van het aantal toeristen in de regio Antalya.

Domestic terminal op de luchthaven van Antalya
Deze terminal is de kleinste en oudste terminal op de luchthaven van Antalya, die het gehele luchtverkeer tegen 1998 onder de knie. Het is de start en finish voor alle binnenlandse vluchten en is daarom relevant voor toeristen, vooral in Turkije (Istanbul) hebben een tussenstop. De terminal wordt voornamelijk gebruikt door de nationale luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines gebruikt Atlasjet, Onur Air en Pegasus Airlines.


Eerste internationale terminal op de luchthaven van Antalya (Antalya Havalimanı 1e dis hatalar Terminali)
De eerste internationale terminal op de luchthaven van Antalya werd geopend in 1998 als een vervanging voor de oude volledig overbelaste terminal. Het is meer dan tweemaal zo groot. Door het toenemende aantal passagiers werd al snel gedeeld met de oude terminal en een tweede internationale terminal (zie hieronder) is gepland. Deze eerste internationale terminal wordt voornamelijk gebruikt door de luchtvaartmaatschappij SunExpress.



Tweede internationale terminal op de luchthaven van Antalya (Antalya Havalimanı 2e dis hatalar Terminali)
Hoewel de eerste internationale terminal genereus was gepland, werd snel duidelijk dat het niet voor de sterk groeiende reizigersverkeer op luchthaven van Antalya is voldoende. Daarom was het in 2005, de grootste en meest moderne terminal op de luchthaven van Antalya, opende de tweede internationale terminal. Het biedt alles wat u kunt verwachten van een moderne luchthaven. Vanaf restaurants, duty free shopping tot VIP lounges is er allemaal. Ook heeft ervoor gezorgd dat de weg naar de shuttle bussen voor pakketreizen of transfers niet ver kan worden gevonden en gemakkelijk te gebruiken. De luchtvaartmaatschappijen, Air Berlin, Blue Wings, Condor, Duits Wings, Lauda Air en TUIfly gebruik van deze terminal.

Insider tip: De belastingvrije winkels op de luchthaven van Antalya zijn meestal goedkoper dan de on-board verkoop.

Istanbul Turkije

istanbul
stanbul bezienswaardigheden istanbul informatie istanbul weer istanbul kaart
istanbul ticket stedentrip istanbul istanbul airport turkije

Istanbul is nog steeds de grootste stad van Turkije en zeker de culturele hoofdstad, Istanbul staat gebiedend aan de oevers van de Bosporus. Formeel de hoofdstad van de Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse Rijk, de stad van vandaag blijft de erfenis van het verleden, de remnenets van haar, die zich vermengen vandaag naast de drukte van het moderne leven.

Er is nooit genoeg tijd om alle wonderen van Istanbul met dergelijke bezienswaardigheden als het Topkapi Paleis dat dateert uit de 15e eeuw, de aanwezigheid van de sultans, die regeerde van zodra er kan nog steeds worden vandaag voelbaar. Keizerlijk Sultan Ahmet Moskee vertrouwelijk bekend als de Blauwe Moskee, met zijn 6 torenhoge minaretten is een van Turkije's meest bezochte sites en onvergetelijk. De Suleymaniye Moskee ligt aan de oevers van de Gouden Hoorn wordt beschouwd als een van de mooiste van alle keizerlijke moskeeën. Met musea te veel om op te noemen Istanbul is een stad waar de cultuur gier nooit honger! Voor het koopje van de jager de Grand Bazaar is een must om specerijen van textiel, leer om goud, om de balans op u zal f?? Nd is allemaal aanwezig keramiek live! Istanbul biedt een eindeloze keuze aan restaurants van achter straatcafes enkele van de beste restaurants van Turkije. Nightlife wemelt van de traditionele live muziek door naar soph? Sticated nachtclubs.

Als de zon ondergaat aan de westelijke oever van de Bosporus getuige van de lichten 's avonds dansen in het water gieten een gouden reflectie over de prachtige architectuur die lijnen de waterkant, alleen dan kan je echt waarom kolonisten eeuwen geleden begrijpen door middel van de huidige dag kiezen om bu ? ld op deze opmerkelijke site.

Istanbul is een van 's werelds meest magische stad waar alles mogelijk is en mag niet worden gemist !!!!!!

TURKIJE populaire plaatsen voor travellig en het zien


De poort van Europa naar Azië, badend in zonneschijn toch nog gehuld in Oost-excoticism. Turkije heeft veel te bieden, of als een reiziger die door of voor diegenen die een meer permanente ontsnapping uit de sleur van thuis.

Omringd door 4 zee, de Zwarte Zee, Zee van Marmara, Egeïsche Zee en de Middellandse Zee, Turkije is gezegend met een klimaat waarin de kusten van Zuid-West & bogen op schitterende zomers met zachte winters garandeert. Betoverende in de rijkdom van de natuurlijke wonderen en als die uit oude tijden, skigebieden aanraking komen met groene bergstreken, meer dan 5000 mijl van de kust bieden contrast met de maan en stapte landschappen van het interieur.

Een land van extreme contrasten Turkije de grenzen van Bulgarije naar het noordwesten en voldoet aan het oosten in de vorm van de voormalige Sovjet-republieken Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Syrië, Irak en Iran. Formeel de weg van de Zijderoute van en naar China, Hier oost echt meets West in deze vergadering van continenten en culturen.

Gedurende het turbulente en complexe geschiedenis, Turkije was de thuisbasis van enkele van de grootste beschavingen uit de oudheid. Daarom reis door Turkije is een stap terug in de tijd waar u ook bent of waar u ook gaat. Of het nu gaat in de voetsporen van de sultans in het Topkapi Paleis, de reis door het maanlandschap van Cappadocië, waar ondergrondse en grotwoningen zijn gebruikt sinds 4000 voor Christus, om een wandeling langs de versleten marmeren straten van Bijbelse Efeze of genieten van de sombere sfeer de killi? ng gebied van Gallipoli. Rond elke hoek is het bewijs van vervlogen tijden en een prachtig verleden.

Moderne Turkije werd gesticht door de 'Vader' van Turkije in de vorm van Mustafa Kemal ATATÜRK die ertoe leiden dat de strijd voor onafhankelijkheid in de f?? Rst decennia van de 20e eeuw. Toonaangevende de Turken uit de resten van de gevallen Ottomaanse Rijk in de moderne land nu is.

Niemand kan nalaten op te merken dat wat echt uniek maakt Turkije is de ban van het volk, inately gastvrij en vol charme, niemand verlaat dit land zonder bijzondere herinneringen aan de warmte en vriendelijkheid die door het land van mannen en vrouwen.