Van Turkije Vakantie-Meer Van

van meer turkije
Zeven keer groter dan het Bodenmeer, dat het meer Van in Oost-Anatolië, is met 3713 vierkante km gebied.

Rivieren en beken uit de buurt te voeden meer dan 4.000 meter hoge berg meer.
De eerdere kwijtingsbesluiten werd versperd door de vulkaan Mount Nemrut Dagi. Dus alleen de verdamping zorgt bijna constant waterpeil.
Het meer is zeer alkalisch, rijk aan frisdrank en andere zouten, die wordt gebruikt om schoonmaakmiddelen te produceren. Alleen in de nabijheid van een riviermonding, is er slechts een soort vis die kunnen leven in brak water.

Aan de oevers van het Meer van Van was ooit het centrum van een belangrijke dynastie was gevestigd aan de Bronstijd, die het Oosten beïnvloed tot vandaag. Hier vinden we het centrum van de Armeense religieuze cultuur van het verleden. Te zien zijn de getuigen van dit verleden op het eiland Akdamar, in het zuidelijke deel van het meer, met name rond 920 voor Christus, bouwde het klooster en het paleis complex. Reliëfs op de buitenmuren vertegenwoordigen bijbelse verhalen, zoals Adam en Eva om David en Goliath.

De oevers van het meer Van zijn gelukkig niet geblokkeerd met campings of parken, maar vindt u dorpjes waar de tijd is gestopt schijnt.

Van is de hoofdstad van de provincie en in feite een oude vesting. De stad ligt in een groene oase aan de voet van een klif. De sneeuw-witte "Van Cat" met een blauwe en een geel-groene ogen is een eigenaardigheid van Van. Ze is erg lief en vrijheid is een beschermde diersoort.

In de omgeving is het Cavustepe kasteel, gebouwd ongeveer 760 voor Christus Zelfs vandaag de dag het hosts opgravingen.