Cappadocië goedkope vakantie turkije last minute hotels

Cappadocië
De naam Cappadocië ontvangen door de Perzen die kochten hun paarden hier en daar "het land van mooie paarden =" genoemd Cappadocië.

Eigenlijk kun je niet beschrijven Cappadocië, het is te goed om verschillende, al te vreemd en ongewoon. Voor de beste en mooiste impressie van Cappadocië moet een van de aangeboden luchtballon. Alleen hier is de openstelling van de grootte en schoonheid van het ongewone landschap.

De uitbarsting van Mt Erciyes (3.900 m) en Mt Hasan (3270 m) voor zijn drie miljoen jaar geleden barstte mengsel van as en lava modder op dit gebied. Wind en water gevormd loop van duizenden jaren zijn deze verschillende structuren, kerken, gebouwen, en zelfs een kameel kan worden gezien in deze bizarre omgeving.
Vergelijkingen aan te dringen op een maanlandschap en het gezicht werd gebruikt in verschillende films als decor te zien de meest indrukwekkende in de "Star Wars".

Kortom, een enorme vallei Cappadocië met aftakkingen, schoorsteen-achtige rotsformaties en diepe kloven, de fee schoorstenen.

Reeds 5000 v.Chr. de mensen hebben zich in Cappadocië en gebruikt de eenvoudige bediening, stabiliteit en thermische isolatie van travertijn steen voor de bouw van nederzettingen, met gebouwen en kerken. Zo een hele ondergrondse steden werden gecreëerd, waarvan er 36 bekend zijn. Veel is nog steeds verborgen, zijn er nog slechts een fractie van de veilige, noch andere beschikbare plaatsen onderzocht en uitgegraven.

In het eerste Eeuw werd het gebied een centrum voor christenen die vervolgd werden de hele tijd. In de rotsen van Cappadocië, bouwden ze in de 7e tot en met 9 Eeuw, niet alleen hun huizen, maar ook kerken met eenvoudige decoraties dan gebruikelijk, met motieven van planten, dieren en geometrische schilderijen, meestal in het rood geschilderd. De schilderijen zijn nog steeds duidelijk zichtbaar en erg indrukwekkend.

De boven-en ondergrondse steden en dorpen trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Cappadocië.



Göreme is een van de best bewaarde steden en betekent "U ziet mij niet." Een ander Cavusin stad is nog steeds bewoond, of de afgrond woningen worden gebruikt als opslagruimte.
Kaymakli is een van de drie meest bekende ondergrondse steden.

Het is nog niet duidelijk wie begonnen met de bouw van steden en voor welk doel ze werden gebouwd. Ook weten we niet hoe up-to 40.000 mensen kunnen leven in de aanloop naar 10 verdiepingen hoge structuren, hoe en waar de afvalstoffen worden verwijderd, als de watertoevoer werd opgelost, waar de doden werden begraven.
Het grootste mysterie is waar het puin is gegaan, want we hebben niet gevonden geen kunstmatige ophogingen.
Er zijn nog veel onzekerheden, waaronder de enorme Torplatten die diende als een afsluiting en bescherming tegen roofdieren. Terwijl ze liep door de smalle gangpaden in de plaats?
Het is bekend dat de vroege christenen gevlucht voor vervolging in de geheime plekken, om hun religie op na te streven. Fresco's laten zien dat er apostel Paulus vervolgde zijn onderwijs.
Er waren altijd momenten waarop je niets van het bestaan van deze steden kende. Uiteraard waren er grote periodes tussen de verschillende bouwfases, maar de archeologen niet kan bepalen de exacte leeftijd van de steden.
Bij toeval ontdekten we in de 20e Century, de grootste ondergrondse stad Derinkuyu.

In de vallei van Zelve kan heel goed rekening houden met de levensstijl van de vroegere bewoners .. In de huizen was er alles, molens, keukens, kelders, schuren en kerken. Christenen en moslims leefden samen in harmonie, die getuigen van de rots uitgehouwen kerken en moskeeën in